2011. január 15., szombat

Milyen érzés lenne, ha...?

Mi az ember természetes létállapota?
Boldogság. Gyönyör. Öröm. Önbizalom. Nagyrabecsülés. Szeretet. Jólét. Életöröm. Bőség. 
Ez a természetes létállapota mindenkinek. És ha elszakítod magad a természetes létállapottól azzal, hogy engeded, hogy a megfigyelt körülmények uralják a rezgésedet, akkor az Univerzum a megfigyelt körülményeknek megfelelő eseményeket, helyzeteket sodor az utadba.
Ha tehát a párod kétségbeesetten kijelenti: "Sokan félnek a világban.", mondd neki: Ez úgy látom változóban van.
Napról napra egyre többen ismerjük fel, hogy minden jobb irányban halad. Sokan erre azt mondják, hogy ez nem ilyen egyszerű, hiszen vannak emberek, akik éheznek, háborúznak egymással, vagy erőszakot követnek el egymás ellen, és még sorolhatnánk, úgyhogy ha egy percre is kijönnél az álomvilágodból, és szembenéznél a valósággal tudhatnád, hogy ez mind igaz.
Erre pedig felelheted a következőt: Tudom, hogy ezek a dolgok léteznek, és azt is tudom, hogy ezek részei a teljességnek és a szabadságnak. 
Ha én a Jólétet választom szabad akaratomból, akkor kell lennie olyannak is, aki nem vesz részt a Jólét áramlatában, hiszen a végtelen Univerzumban mindenkinek joga van szabadon megválasztani az élettapasztalatait. 
Azt szeretném tudatni Veled, hogy ma megfontoltabban fogok választani. Mert a legfontosabb számomra az, ahogyan érzem magam. 
Megtanulom jobban használni Érzelmi Vezérlőrendszeremet.
Látni fogod, hogy ez a leggyorsabb, és legsimább út ahhoz, hogy változást hozz az életedbe és a világba. Vehetnénk bármilyen borzalmas eseményt, mint pl. Bagdad bombázását, a kábítószer elleni harcokat, vagy az emberek közti gyűlölködést. 
Bármelyik témát is hozzuk fel, ha azon rágódnánk, hogyan alakult ki a probléma és mit tehetünk ellene, még távolabb kerülnénk a megoldástól, mert arra figyelünk, amit nem akarunk. Így szinte képtelenség megoldani bármit is.
Egy sokkal könnyebb és egyszerűbb módja a problémák megoldásának az, ha felteszed magadnak a kérdést: "Milyen érzés lenne, ha...?"
Aztán találd meg az érzést, és menj bele mélyen! 
Ne azon gondolkodj, hogyan fog megoldódni a probléma! Mert ha azt fürkészed hogyan, milyen módon fog megoldódni a probléma egy csomó nem kívánatos dolgot keversz a rezgésedbe, és így fent tartod a jelenlegi problémás helyzetet. 
De ha azt kérdezed magadtól: 
Milyen érzés lenne, ha a tökéletes lelki társammal lennék?
Milyen érzés lenne, ha megtalálnám álmaim munkáját, és annyi pénzt keresnék, amennyit szeretnék, könnyen és erőfeszítésmentesen?
Milyen érzés lenne, ha ebben a házban élnék, ezen a domboldalon, ezzel a gyönyörű kilátással?
Milyen érzés lenne, ha ennyi meg ennyi pénzem lenne a bankszámlámon, függetlenül attól, hogy mi történik körülöttem?
Milyen érzés lenne, ha a pénz mindig gyorsabban folyna be a számlámra, mint amilyen gyorsan költeni tudom?
Hogyan érezném magam?
Hogyan érezném magam, ha tudnám...ha tényleg tudnám, hogy igazán jó, értékes és szerethető vagyok?
Milyen érzés lenne, ha tudnám, hogy soha nem ronthatok el semmit?
Ha tudnám, hogy teremteni jöttem a világra, és ismerném lényem tökéletességét.
Ha rendszeresen eljátszol ezzel a kérdéssel, jelentősen emeled a rezgésszinted, és így a megvalósulás útjára lépnek vágyaid.
És emlékezz! Amikor kérsz, mindig megadatik!
Milyen érzés lenne, ha igazán jól éreznéd magad?
Ha felteszed a kérdést, az Univerzum már aznap reagálni fog az új rezgésmintára, és egyre több olyan dolgot tár eléd, ami megegyezik azzal az érzéssel, amit keresel.
Jó úton haladsz...!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése